Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Τα 5 καλύτερα beauty diys που μπορείς να κάνεις με παγάκια!


Ήξερες ότι τα παγάκια μπορούν να κάνουν θαύματα στην επιδερμίδα σου; Δες 5 πράγματα που μπορείς να κάνεις με αυτά και δοκίμασέ τα. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα μας θυμηθείς!
Λαμπερό δέρμα: Ρίξε λίγο φυσικό χυμό πορτοκάλι σε μία παγοθήκη και μόλις παγώσει κάνε λίγο μασάζ με ένα παγάκι πορτοκαλιού (για 1-2 λεπτά) στο πρόσωπό σου έτσι ώστε να αποκτήσει μία φυσική και υγιή λάμψη. 
Makeup primer: Πριν απλώσεις makeup στην επιδερμίδα σου προετοίμασέ την τρίβοντας ένα παγάκι πάνω της για να είναι φρέσκια και να κάνει το μακιγιάζ να διαρκέσει για περισσότερες ώρες. 
Σφιχτή επιδερμίδα: Tα παγάκια μπορούν να βοηθήσουν στο να απαλύνει η επιδερμίδα σου, να συρρικνωθούν οι πόροι, να γίνουν πιο απαλές οι ρυτίδες, να καταπολεμηθεί η ακμή και να βελτιωθεί η κυκλοφορία του αίματός σου. Κάνε απλά μασάζ με ένα παγάκι το οποίο έχεις τυλίξει σε μία πετσετούλα για μερικά λεπτά πριν πας για ύπνο. 
Πρησμένα μάτια: Βράσε πράσινο τσάι και ρίξ’το αμέσως μετά σε μία παγοθήκη. Μόλις παγώσουν τα παγάκια από τσάι πάρε ένα, τύλιξέ το σε μία πετσετούλα και βάλ’το κάτω από τα μάτια σου για να μειώσεις το πρήξιμο στην περιοχή και να κάνεις πιο φωτεινή την περιοχή γύρω από τα μάτια σου. 
Θεραπεία για το κάψιμο από τον ήλιο: Ρίξε ζελέ από aloe vera σε μία παγοθήκη και μόλις παγώσει χρησιμοποίησέ τα παγάκια για να ανακουφιστείς από το κάψιμο μετά το καλοκαιρινό σου μπάνιο. 
 Πηγή:faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: