Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

Summer trend: Συνδυάστε τα sneakers με το φόρεμά σας

Μη διστάζετε, είναι απόλυτα στιλάτο!
Έχει γίνει πλέον ξεκάθαρο πως τα sneakers αποτελούν από τα πιο hot κομμάτια των τελευταίων σεζόν. Αυτό όμως που μπορεί να μην έχει γίνει –κι επιβάλλεται- είναι πως δείχνουν ακόμη πιο υπέροχα και μοδάτα ότανδημιουργούν στιλιστικές αντιθέσεις με τον τρόπο που συνδυάζονται. Και πιο συγκεκριμένα, αναφερόμαστε σταgirly φορέματα που αποκτούν στιλ, γίνονται πιο cool και χαλαρά όταν συνοδεύονται από τα sneakers. Έτσι, μπορούν να σας ακολουθούν άνετα στα πρωινά looks ή στις εμφανίσεις του γραφείου χωρίς κανένα δισταγμό.Ανάλογα με το χρώμα, τα prints και το σχέδιο που θα τα επιλέξετε, μπορείτε να δώσετε την ανάλογη διάθεση στο φόρεμά σας και να «στέκονται» άξια σε διαφορετική περίσταση κάθε φορά. Γι αυτό μην το σκέφτεστε! Ξεκινήστε το stylish παιχνίδι ανάμεσα στα αθλητικά και το φόρεμά σας κι εντυπωσιάστε!

Τα sneakers αποτελούν από τα πιο hot κομμάτια των τελευταίων σεζόν, ειδικά όταν δημιουργούν αντιθέσεις και συνδυάζονται με το casual φόρεμα.

Δοκιμάστε το: Το επίσημο φόρεμα με τα άνετα sneakers.

Slip-on sneakers και κλασσικό φόρεμα: Συνδυασμός που ξεχωρίζει το φετινό καλοκαίρι.

Slip-on sneakers και κλασσικό φόρεμα: Συνδυασμός που ξεχωρίζει το φετινό καλοκαίρι.

Τα girly φορέματα αποκτούν στιλ και γίνονται χαλαρά όταν συνοδεύονται από τα sneakers σας.

Ανάλογα με το χρώμα, τα prints και το σχέδιο που θα τα επιλέξετε, μπορείτε να δώσετε την ανάλογη διάθεση στο φόρεμά σας και να «στέκονται» άξια σε διαφορετική περίσταση κάθε φορά.

Με το maxi φόρεμά σας.

Μπορούν να σας ακολουθούν άνετα στα πρωινά looks χωρίς κανένα δισταγμό.

Wedges sneakers για εσάς που θέλετε ύψος κι άνεση στην καθημερινότητά σας.

Funky & stylish με τα πολύχρωμα sneakers σας.

Πηγή:jenny.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: